در بیست و چهارمین همایش ملی تقدیر از واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز که در 28 آذرماه 1402 برگزار شد؛ از پتروشیمی زاگرس به عنوان واحد صنعتی شایسته کشور تجلیل به عمل آمد.
دوازدهمین کنگره بین الملی انجمن مهندسی شیمی ایران با حمایت شرکت پتروشیمی زاگرس در روز چهارشنبه ۲۲ آذرماه در محل سالن همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت در تهران یه مدت سه روز آغاز به کار کرد.
مدیر کل دفتر ارزیابی سازمان حفاظت محیط زیست به همراه مدیر کل محیط زیست استان بوشهر، رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان عسلویه و نماینده شرکت ملی صنایع پتروشیمی از پتروشیمی زاگرس بازدید نمودند.
در روز یکشنبه مورخ 12 آذرماه 1402 از ساعت 14:00 کنفرانس آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران با مدیران شرکت پتروشیمی زاگرس به منظور پاسخگویی به سوالات سهامداران این شرکت برگزار شد.
ممیزین شرکت DQS آلمان به مدت سه روز از تاریخ ۲۱ لغایت ۲۳ آبانماه ۱۴۰۲ با حضور در واحدهای مختلف شرکت پتروشیمی زاگرس به انجام ممیزی مراقبتی سیستم مدیریت یکپارچه(IMS) به منظور تمدید این گواهینامهها پرداختند.
شرکت پتروشیمی زاگرس بخاطر اقدامات موثر در حیطه کاهش آسیب پذیری زیرساختهای صنعتی و سرمایههای مادی و معنوی و اجرای اصول پدافند غیر عامل در راستای تداوم کسب و کار مورد تقدیر قرار گرفت و لوح تقدیر بخاطر تداوم خدمات در این حوزه به آقای علی اکبر حسینی، رییس HSE این شرکت اهدا شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی زاگرس گفت: در بحث همکاریها و سرمایهگذاریهای مشترک باید به سمت توسعه صنایع و زنجیره پایین دستی با همکاری شرکتهای دانشبنیان و سرمایهگذار و مصرفکننده متانول در چین حرکت کنیم.
در حاشیه ششمین نمایشگاه بینالمللی واردات چین محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور از غرفه پتروشیمی زاگرس در چین بازدید و با دکتر دیداری مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی زاگرس گفتگو کرد.
دکتر متین دیداری مدیرعامل و نائب رئيس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی زاگرس به عنوان یکی از سخنرانان اصلی همایش تجاری ایران و چین به ارائه فرصتها و چالشهای صنعت متانول در دنیا پرداخت.
عبوری گفت: به سهامداران مان متعهد هستیم که بتوانیم افزایش سودآوری داشته باشیم. لذا این موضوع که ما بتوانیم هر مقدار به تولید خدمات جانبی فکر کنیم و آن را افزایش بدهیم، مهم و اثرگذار است.
پلنت ASU پتروشیمی زاگرس بزرگترین پلنت تولید گاز اکسیژن و به همراه بخش نیتروژن و آرگون در نوع خود در کشور بوده و تا بحال در این ابعاد و اندازه ساخته نشده است. خوشبختانه این پلنت با طراحی و مهندسی بومی انجام شده و ساخت عمده تجهیزات این پلنت در داخل کشور انجام می شود.
عبوری افزود: در پروژه تبدیل متانول به بنزین پتروشیمی زاگرس MTG از هر ۱۰ هزار تن متانول ۲ هزار تن بنزین با اکتان ۹۵ درصد تولید خواهد شد که این پروژه نرخ بازگشت سرمایه ۳۳ درصدی دارد.
آیین رو نمایی از کارخانه اکسیژن شرکت پتروشیمی زاگرس (ASU) با حضور مدیر عامل شرکت پتروشیمی زاگرس، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری غدیر، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارسیان و جمعی از مدیران استانی برگزار شد.